PERSOONLIJKE LENING VOOR KLEINE BEDRIJVEN

Omdat de leningsbedragen vaak hoog zijn, variëren de terugbetalingstermijnen van zakelijke leningen gewoonlijk van drie tot tien jaar, maar kunnen oplopen tot 25 jaar. Dit betekent dat de maandelijkse betalingsbedragen mogelijk lager zijn dan die van persoonlijke leningen. Toch wordt de rente over een langere periode opgebouwd, wat resulteert in hogere kosten van lenen gedurende de looptijd van de lening.Wat is het verschil tussen zakelijke lening en persoonlijke lening?

Lagere rentetarieven -- Als u in aanmerking komt voor de beste zakelijke leningen, krijgt u waarschijnlijk een lagere rente dan bij een persoonlijke lening. Volgens Nav variëren de rentetarieven voor zakelijke leningen van traditionele kredietverstrekkers van 2% tot 13%, terwijl de rentetarieven voor persoonlijke leningen variëren van 6% tot 36%.

Is een persoonlijke of zakelijke lening beter?

Als u veel geld moet lenen, is een zakelijke lening waarschijnlijk een betere optie, aangezien de kredietlimieten aanzienlijk hoger zijn voor een zakelijke lening dan voor een persoonlijke lening. Als u niet wilt dat uw persoonlijk vermogen op het spel staat, is een zakelijke lening zonder persoonlijke garantie een betere optie dan een persoonlijke lening.

Een persoonlijke lening is geld geleend van een bank, kredietvereniging of online geldschieter dat voor een groot aantal doeleinden kan worden gebruikt, waaronder het financieren van een bedrijf. De meeste persoonlijke leningen zijn ongedekt, wat betekent dat er geen onderpand nodig is, en dat u ze terugbetaalt in vaste maandelijkse betalingen - meestal over een periode van één tot zeven jaar. Zakelijke leningen bieden contant geld wanneer u het het meest nodig heeft. U kunt een seizoensbedrijf runnen waar u gedurende delen van het jaar minder inkomsten heeft. Een lening kan uw cashflow tijdens deze periodes stabiel houden. Een lening kan u ook helpen krediet op te bouwen als u uw maandelijkse betalingen op tijd doet.

Of u nu een start-up bent of al tientallen jaren actief bent, er komt waarschijnlijk een tijd dat u financiering nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Als u op zoek bent naar een lening voor kleine bedrijven om een nieuwe locatie te openen, nieuwe apparatuur te kopen of uw faciliteiten te upgraden, dan heeft deze gids u gedekt.

Wat is een kleine zakelijke lening precies? Hoe word je gekwalificeerd? Maak je geen zorgen, we hebben een heleboel nuttige informatie verzameld in deze gids. Laten we eens kijken of een lening voor kleine bedrijven geschikt voor u is.

Wat is een kleine zakelijke lening?

Een kleine bedrijfslening is een lening die door een klein bedrijf wordt afgesloten voor werkkapitaal, apparatuur en onroerend goed. Deze lening wordt vaak gebruikt voor bedrijfsuitbreiding, uitgaven en nieuwe groeimogelijkheden. Een lening voor kleine bedrijven wordt ondersteund door de Amerikaanse overheid en uitgegeven via een particuliere geldschieter zoals een bank.

De Small Business Administration (SBA) biedt particuliere geldschieters de steun die ze nodig hebben om leners concurrerende leningsvoorwaarden en snellere toegang tot kapitaal te bieden. U kunt een lening voor kleine bedrijven aanvragen via een traditionele bank, een online bank, een kredietvereniging of een marktplaats voor leningen. Als u zich in Canada bevindt, kunnen de stappen voor het aanvragen van een lening anders zijn.

Soorten leningen voor kleine bedrijven?

Er zijn verschillende soorten leningen voor kleine bedrijven die variëren naargelang de omvang en het doel van de lening. Een 7(a) lening wordt gebruikt voor werkkapitaal, aankopen van apparatuur en bedrijfsuitbreiding. SBA Express-leningen zijn voor snelle financiering. Ze bieden financiering voor werkkapitaal, aankopen van onroerend goed, uitrusting en uitbreiding wanneer u het snel nodig heeft.

SBA 504-leningen worden gebruikt om langetermijnactiva te kopen. Voorbeelden van langetermijnactiva zijn faciliteiten, land en machines die voor uw bedrijf worden gebruikt. SBA-microleningen zijn geweldig voor inventaris, voorraden, apparatuur en werkkapitaal op kleinere schaal. Een SBA-rampenlening wordt gebruikt om schade aan uw bedrijf als gevolg van een natuurramp te herstellen. Ze kunnen in deze periode ook worden gebruikt voor bedrijfskosten. Een SBA Community Advantage-lening is bedoeld voor kleine bedrijven in achtergestelde markten.

Er zijn ook verschillende SBA-exportleningen die zijn ontworpen om exportverkopen te ondersteunen. Er zijn ook SBA International Trade-leningen die helpen bij het verstrekken van financiering aan bedrijven die proberen beter te presteren dan buitenlandse concurrenten.

Wie komt in aanmerking voor een lening voor kleine bedrijven?

Of een lener in aanmerking komt voor een lening voor kleine bedrijven, hangt meestal af van hoe dat bedrijf zijn inkomen verdient. Het karakter van eigendom en wat het bedrijf doet, spelen ook een rol bij de criteria. Een klein bedrijf moet ook voldoen aan de normen voor de omvang van het personeel en de omzet die zijn vastgesteld door de SBA om ervoor te zorgen dat het wordt geclassificeerd als een "klein" bedrijf.

De SBA vereist ook dat u een bedrijf met winstoogmerk moet zijn. Banken en levensverzekeringsmaatschappijen komen niet in aanmerking voor een SBA-lening. Er is ook een strikt beleid met betrekking tot te late betalingen of wanbetalingen op andere overheidsleningen, zoals studieleningen. Als u deze in het verleden in gebreke bent gebleven, komt u doorgaans niet in aanmerking voor een lening voor kleine bedrijven die wordt ondersteund door de SBA. Uw geldschieter heeft ook andere kwalificatiecriteria. Dit omvat vaak het aantal jaren dat u actief bent, uw inkomsten en uw zakelijke en persoonlijke kredietscore.

Waar kunt u een lening voor kleine bedrijven krijgen?

Er zijn honderden traditionele banken, online banken en kredietverenigingen die leningen voor kleine bedrijven aanbieden. Het is misschien gemakkelijker om te beginnen met waar u uw zakelijke bankzaken regelt. Als u al een gevestigde bankrelatie heeft, is het gemakkelijker om uw aanvraag te verwerken. Ze hebben al toegang tot salarisinformatie, rekeningsaldi en basisinformatie over uw bedrijf.

U kunt ook solliciteren op een marktplaats voor leningen - online platforms die enthousiaste leners in contact brengen met mogelijk bereidwillige investeerders en geldschieters. Aanvragen worden snel verwerkt en u zult vaak snellere doorlooptijden zien in vergelijking met traditionele banken. Het is ook bekend dat kredietverenigingen gunstigere voorwaarden bieden aan loyale bankklanten.

Het verkrijgen van een lening voor kleine bedrijven kan lastig zijn, afhankelijk van de branche waarin u zich bevindt en hoe lang u al actief bent. Een startup zal het bijvoorbeeld iets moeilijker hebben om een lening voor een klein bedrijf te krijgen, omdat ze geen lange geschiedenis van inkomsten hebben om aan te tonen. Dit is waar een online geldschieter lossere eisen kan stellen in vergelijking met een grote bank.

Uw branche kan ook bepalen waar u heen gaat om een lening te krijgen. Een bewezen restaurantfranchise krijgt bijvoorbeeld veel meer kans op een lening bij een traditionele bank dan een bedrijf dat zich bezighoudt met onbewezen technologie. In dat geval kan een online bank of marktplaats echter een vruchtbaarder alternatief zijn. Entertainment- en gokbedrijven voor volwassenen kunnen ook betere leningsvoorwaarden vinden bij een online bank dan bij een traditionele kredietverstrekker.

Hoe moeilijk is het om een lening voor kleine bedrijven te krijgen?

Om te beginnen wilt u wat basisinformatie over uw bedrijf bij de hand hebben. Dit omvat uw adres, hoe lang u al zaken doet en uw jaaromzet. U moet ook uw cashflow laten zien. Kredietverstrekkers willen al uw uitgaven zien, evenals de inkomsten die u binnenkrijgt. Hoe langer u al zaken doet, hoe beter. Uw persoonlijk en zakelijk krediet spelen ook een rol in uw leningsvoorwaarden. Kredietverstrekkers zien graag hoe goed u uw krediet en schulden in het verleden hebt beheerd.

U moet zowel voor uzelf als voor uw bedrijf belastingaangifte doen. U moet ook een bewijs van licentie en registratie kunnen tonen. Als u niet bankiert bij het bedrijf waarvan u een lening krijgt, moet u ook uw zakelijke en persoonlijke bankafschriften laten zien om uw vermogen te verifiëren.

Juridische contracten worden ook weergegeven op momenten dat u aan franchising, leasing of oprichting doet. In sommige gevallen moet u ook een bedrijfsplan, kwitanties, facturen of een zakelijke prognose laten zien die laten zien hoe u het geld gebruikt. Dit kan ook documentatie zijn waaruit blijkt dat u goederen of diensten levert aan een achtergestelde gemeenschap, zoals een bedrijf dat eigendom is van vrouwen.

Hoe u een lening voor kleine bedrijven kunt krijgen?

Of u nu vijf of twintig jaar actief bent, er komt vaak een moment dat u financiering nodig heeft om uw bedrijf vooruit te helpen. Van apparatuur tot nieuwe kantoorruimte, financiering kan uw bedrijf helpen groeien. Voordat u een lening voor kleine bedrijven aanvraagt, moet u met uw geldschieter praten over hun kwalificaties en leningsvoorwaarden. Als u al tientallen jaren bij een grote bank bankiert, zijn zij misschien uw beste keuze als het gaat om het verkrijgen van een lening. Voor een technische start-up kan het zijn dat een online geldschieter u de beste voorwaarden biedt. Of u nu net begint of al jaren actief bent, een lening voor kleine bedrijven is een geweldige manier om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

als het krijgen van een lening voor kleine bedrijven niet in de kaarten zit, probeer dan alternatieve financieringsbronnen te zoeken terwijl je je bedrijf laat groeien door middel van social media marketing, netwerken en crowdfunding.Manieren om een lening voor kleine bedrijven te gebruiken om uw bedrijf ten goede te komen:

Soms heeft een bedrijf een geldinjectie nodig om benodigdheden te kopen tijdens rustige periodes of om uitgaven zoals loonadministratie te dekken. Zakelijke bankleningen kunnen voor die extra cashflow zorgen.Ondernemers hebben misschien kansen om hun bedrijf te laten groeien, misschien door een ander te kopen of nieuwe apparatuur te kopen voor een geweldige prijs. Dat kost kapitaal.

U kunt een lening gebruiken om commercieel onroerend goed te kopen, en er zijn werkkapitaalleningen beschikbaar via de Amerikaanse Small Business Administration en andere kredietverstrekkers die speciaal voor dit doel zijn bedoeld.U kunt zelfs een kredietlijn overwegen, waarmee u toegang krijgt tot kapitaal wanneer u het nodig heeft. Dit is ideaal als u een woning bouwt of renoveert en niet weet hoeveel u nodig heeft om het project te voltooien.

In wezen kunnen leningen voor kleine bedrijven het geld opleveren dat uw bedrijf nodig heeft om te overleven, te bloeien en te slagen.

Een reactie posten

0 Reacties