HIER ZINJ DE 5 BESTE PERSOONLIJKE LENINGEN VAN GROTE BANKEN

Persoonlijke leningen kunnen worden gebruikt voor verschillende uitgaven, waaronder bruiloften, vakanties, huisreparaties en zelfs als een manier om noodkosten te dekken. Er valt veel te leren over persoonlijke leningen, maar een voordeel is dat ze soms een goedkoper alternatief kunnen zijn voor creditcards, omdat ze doorgaans een lagere rente hebben (hoewel het tarief dat u ontvangt afhangt van hoe gezond uw kredietscore is) . Persoonlijke lening APR's gemiddeld 9,58%, volgens de meest recente gegevens van de Fed. Ondertussen ligt de gemiddelde creditcardrente rond de 16,30%.

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een persoonlijke lening kunt aanvragen bij een kredietverstrekker. U kunt via een peer-to-peer leningsite gaan, een kijkje nemen bij enkele kleinere financiële instellingen, of natuurlijk een lening aanvragen via een grote bank.

CNBC Select beoordeelde persoonlijke leningen aangeboden door verschillende grote banken. We hebben gekeken naar belangrijke factoren zoals rentetarieven, vergoedingen, geleende bedragen en aangeboden looptijden, plus andere kenmerken, waaronder hoe uw geld wordt verdeeld, kortingen op automatisch betalen, klantenservice en hoe snel u uw geld kunt krijgen. (Lees hieronder meer over onze methodiek.)Beste persoonlijke leningen van grote banken:

 • Beste overall: persoonlijke leningen van PNC Bank
 • Beste voor kleinere leningen: PenFed persoonlijke leningen
 • Beste voor snelle goedkeuring: American Express persoonlijke leningen
 • Het beste voor financiering op de volgende dag: ontdek persoonlijke leningen
 • Beste voor beveiligde leningopties: Navy Federal Credit Union
 • Vergelijk aanbiedingen om de beste lening te vinden

Bij het zoeken naar een persoonlijke lening kan het handig zijn om verschillende aanbiedingen te vergelijken om de beste rentevoet en betalingsvoorwaarden voor uw behoeften te vinden. Met deze vergelijkingstool hoeft u slechts een handvol vragen te beantwoorden, zodat Engine by MoneyLion de beste aanbiedingen voor u kan bepalen. De service is gratis, veilig en heeft geen invloed op uw kredietscore.

Voor wie is dit? PNC Bank biedt persoonlijke leningen aan waarvoor geen onderpand nodig is. Er zijn veel manieren waarop u deze lening kunt gebruiken, maar een persoonlijke lening van deze geldschieter kan niet worden gebruikt om de kosten van de universiteit te dekken of om de schuld van een studielening te herfinancieren.

Het rentetariefbereik van PNC Bank is het laagste tarief op de lijst, hoewel het tarief en de voorwaarden die u ontvangt variëren op basis van uw locatie (u kunt uw postcode invoeren op hun website om een idee te krijgen van wat de tarieven in uw regio zijn). leuk vinden). U wilt er ook voor zorgen dat uw kredietscore binnen een gezond bereik ligt om uw kansen op goedkeuring voor het laagst mogelijke tarief te vergroten.

Een ander voordeel van het aanvragen van deze lening met een goed krediet is de mogelijkheid van een langere aflossingstermijn. PNC Bank biedt voorwaarden tot 60 maanden. Over het algemeen geldt dat hoe hoger uw credit score, hoe groter de kans dat u een langere terugbetalingsperiode heeft. Dit kan u enige flexibiliteit bieden als u liever kleinere maandelijkse betalingen heeft (hoewel u in de loop van de tijd meer rente betaalt).

Er zijn geen startkosten of vooruitbetalingskosten, maar er wordt $ 40 in rekening gebracht voor eventuele te late betalingen.

Het beste voor kleinere leningen:

Voor wie is dit? PenFed is een federale kredietvereniging waar iedereen lid van kan worden. Het biedt een aantal persoonlijke leningopties voor schuldconsolidering, woningverbetering, medische kosten en autofinanciering, om er maar een paar te noemen.

De meeste geldschieters hebben een minimum van $ 1.000 voor leningen, maar u kunt een lening van $ 600 krijgen van PenFed met looptijden van één tot vijf jaar. U hoeft geen lid te zijn om u aan te melden, maar u moet zich aanmelden voor een PenFed-lidmaatschap en $ 5 op een in aanmerking komende spaarrekening houden om uw geld te ontvangen.

PenFed-leningen kunnen een goede optie zijn voor iemand die alleen kleinere bedragen moet lenen. Maar een ding om op te letten is dat u uw geld alleen ontvangt in de vorm van een papieren cheque. Als u naar een nabijgelegen PenFed-locatie kunt reizen, kunt u uw cheque rechtstreeks bij de bank ophalen. Als u echter niet in de buurt van een filiaal woont, moet u betalen voor versnelde verzending om uw cheque de volgende dag te ontvangen.

Rentetarieven kunnen variëren van 4,99% tot 17,99%, maar niet alle aanvragers komen in aanmerking voor het laagste tarief. En in tegenstelling tot de meeste andere kredietverstrekkers, biedt PenFed geen korting voor het gebruik van AutoPay om maandelijkse betalingen te doen.

Voor wie is dit? American Express persoonlijke leningen kunnen een snelle optie zijn voor diegenen die snel goedkeuring nodig hebben (ze geven u binnen enkele seconden een beslissing, zolang er geen aanvullende informatie nodig is). Het enige nadeel hiervan is echter dat u al een American Express-kaarthouder moet zijn om de lening aan te vragen. En hoewel er geen startkosten of vooruitbetalingskosten zijn, wordt er $ 39 in rekening gebracht voor te late betalingen.

De aangeboden rentetarieven zijn vast en kunnen variëren van 6,91% tot 19,97%. Natuurlijk, hoe beter uw kredietscore, hoe groter de kans dat u een lagere rente en andere gunstigere leningsvoorwaarden ontvangt.

De lening kan voor veel dingen worden gebruikt, waaronder een bruiloft, verhuiskosten, een woningrenovatie, een vakantie of schuldsanering. Houd er rekening mee dat u deze lening niet kunt gebruiken om schulden op creditcards van American Express af te lossen. U kunt het geld ook niet gebruiken voor post-secundaire onderwijsuitgaven, onroerend goed, zaken, effecten of voertuigbetalingen (anders dan een aanbetaling).

Fondsen worden doorgaans binnen drie tot vijf werkdagen uitbetaald.

Het beste voor financiering de volgende dag:

Voor wie is dit? Ontdek persoonlijke leningen kunnen worden gebruikt voor het consolideren van schulden, woningverbetering, bruiloften en vakanties. Hoewel er geen startkosten zijn, brengt Discover wel $ 39 in rekening als u niet elke maand op tijd betaalt.

U kunt een vaste APR vastzetten op 5,99% tot 24,99%, afhankelijk van uw kredietrapport. Discover berekent geen boete voor vooruitbetaling, wat betekent dat u in dezelfde maand extra betalingen kunt doen om de rentelasten gedurende de looptijd van de lening te verlagen.

Als u bent goedgekeurd voor een lening voor schuldconsolidering, kan Discover uw schuldeisers rechtstreeks betalen. U hoeft alleen de creditcardrekeningen te koppelen - en het bedrag op te geven dat u wilt betalen en de betalingsadresgegevens - zodat Discover het geld rechtstreeks kan verzenden.

U kunt uw geld al de volgende werkdag ontvangen, zolang uw aanvraag foutloos is ingediend (en de lening op een doordeweekse dag is gefinancierd). Anders ontvang je je geld uiterlijk een week na goedkeuring.

Het beste voor opties voor beveiligde leningen:

Voor wie is dit? Navy Federal Credit Union biedt solide persoonlijke leningopties voor haar leden; om lid te worden, moet je een soort van militaire band hebben, inclusief (maar niet beperkt tot) actieve dienstleden van het leger, het marinekorps, de marine, de luchtmacht, de kustwacht, de nationale garde en de ruimtemacht. Familieleden van degenen in deze posities komen ook in aanmerking voor lidmaatschap. Bezoek de website van de Navy Federal Credit Union voor meer informatie over geschiktheid.

Deze geldschieter biedt vijf verschillende leningopties, elk met hun eigen rentebereik, voorwaarden en financieringsbedragen. De lening voor persoonlijke uitgaven is een veelzijdige financieringsoptie, omdat deze voor grote uitgaven kan worden gebruikt. Het minimale financieringsbedrag is slechts $ 250 en het maximum is $ 50.000.

Navy Federal Credit Union biedt twee soorten beveiligde leningopties: door spaargeld gedekte lening en door een certificaat gedekte lening. Met de door spaargeld gedekte lening wordt het geld op uw Navy Federal-spaarrekening als onderpand gebruikt. De looptijden variëren van 61 tot 80 maanden.

De in pand gegeven leningoptie met certificaat wordt gedekt door het saldo van uw certificaatrekening. Het geleende bedrag kan het saldo van het certificaat niet overschrijden en de leningsvoorwaarden kunnen de voorwaarden van het certificaat niet overschrijden.

Veelgestelde vragen over persoonlijke leningen

 • Hoe werken persoonlijke leningen?
 • Wat is een goede rente op een persoonlijke lening?
 • Hoe wordt mijn persoonlijke lening tarief bepaald?
 • Wat is de looptijd van een lening?
 • Hoe groot persoonlijk kan ik worden?
 • Hoe werken persoonlijke leningen?

Persoonlijke leningen zijn een vorm van krediet op afbetaling. U kunt een persoonlijke lening gebruiken om een aantal uitgaven te financieren, van schuldconsolidering tot woningrenovatie, bruiloften, reiskosten en medische kosten.

De meeste leningsvoorwaarden variëren van zes maanden tot zeven jaar. Hoe langer de looptijd, hoe lager uw maandlasten. Houd er wel rekening mee dat langere looptijden betekenen dat u gedurende de looptijd van de lening meer rente uitgeeft.

Zodra u bent goedgekeurd voor een persoonlijke lening, wordt het geld direct op uw lopende rekening gestort. Als u echter kiest voor een lening voor schuldconsolidering, kunt u uw kredietverstrekker soms rechtstreeks uw creditcardrekeningen laten betalen.

Uw maandelijkse leningrekening omvat uw hoofdsom plus rentelasten. Soms kunt u de lening eerder aflossen, maar zorg ervoor dat u controleert of de geldschieter een boete voor vervroegde aflossing of vooruitbetaling in rekening brengt. Wanneer uw persoonlijke lening is afbetaald, wordt de kredietlimiet afgesloten en kunt u er niet meer bij.

Wat is een goede rente op een persoonlijke lening?

De gemiddelde APR van een persoonlijke lening ligt iets boven de 10%, terwijl de gemiddelde creditcardrente bijna 20% is.

De meeste persoonlijke leningen worden geleverd met APR's met een vaste rente, wat betekent dat uw maandelijkse betaling hetzelfde blijft gedurende de looptijd van de lening. Soms kunt u een persoonlijke lening met variabele rente afsluiten, maar dit betekent dat uw rentelasten mogelijk hoger of lager kunnen zijn dan waar ze begonnen.

Hoe wordt mijn persoonlijke lening tarief bepaald?

Uw rentepercentage wordt meestal bepaald op basis van uw kredietscore, kredietgeschiedenis en inkomen, evenals andere factoren zoals de omvang en looptijd van de lening.

Houd er rekening mee dat kredietverstrekkers op zoek zijn naar betrouwbare leners die tijdig betalen. Daarom kan een hogere kredietscore u een lagere rente opleveren en een lage kredietscore levert u hogere rentetarieven op. Het doel hier is natuurlijk om een zo laag mogelijke rente te ontvangen.

Wat is een leentermijn?

De looptijd van de lening is de totale hoeveelheid tijd die u heeft om de lening af te betalen. De looptijd van persoonlijke leningen varieert meestal van zes maanden tot zeven jaar. Meestal geldt: hoe langer de looptijd, hoe kleiner de maandelijkse betalingen en hoe hoger de rentetarieven. Houd hier rekening mee bij het bepalen van de leentermijn die het beste bij u past.

Hoe groot persoonlijk kan ik worden?

Kredietverstrekkers bieden een breed scala aan leninggroottes, van slechts $ 250 tot maar liefst $ 100.000. Het is over het algemeen het beste om alleen het bedrag aan te vragen dat u nodig heeft. Overweeg voordat u een aanvraag indient hoeveel u zich kunt veroorloven als maandelijkse betaling, aangezien u het volledige bedrag van de lening plus rente moet terugbetalen.

Het komt erop neer:

Persoonlijke leningen kunnen een instrumentele manier zijn om de kosten van grote uitgaven te betalen, maar ze zijn ook aantrekkelijk omdat ze vaak lagere rentetarieven hebben in vergelijking met creditcards. Zoals met elk financieel product, is het echter belangrijk om uw huiswerk te doen om ervoor te zorgen dat u akkoord gaat met de voorwaarden die worden aangeboden en om ervoor te zorgen dat u rekening houdt met uw huidige omstandigheden bij het beslissen welk leningproduct voor u geschikt is.

Onze methodiek:

Om te bepalen welke persoonlijke leningen het beste zijn, analyseerde CNBC Select tientallen persoonlijke leningen in de VS die worden aangeboden door zowel online als fysieke banken, waaronder grote kredietverenigingen, zonder opstart- of aanmeldingskosten, vaste rente APR's en flexibele leningen. bedragen en voorwaarden die passen bij een scala aan financieringsbehoeften.

Bij het verfijnen en rangschikken van de beste persoonlijke leningen hebben we ons gericht op de volgende kenmerken:

Geen opstart- of aanmeldingskosten: geen van de kredietverstrekkers op onze best-of-lijst rekent leners een vooruitbetaling aan voor het verwerken van uw lening.

JKP met vaste rente: Variabele tarieven kunnen gedurende de looptijd van uw lening op en neer gaan. Met een APR met een vaste rente legt u een rentetarief vast voor de duur van de lening, wat betekent dat uw maandelijkse betaling niet zal variëren, waardoor uw budget gemakkelijker te plannen is. • Flexibele minimale en maximale leenbedragen/termijnen: Elke geldschieter biedt verschillende financieringsopties die u kunt aanpassen op basis van uw maandbudget en hoe lang u nodig heeft om uw lening terug te betalen.
 • Geen boetes voor vervroegde aflossing: De geldschieters op onze lijst brengen geen kosten in rekening bij leners voor het vervroegd aflossen van leningen.
 • Gestroomlijnd aanvraagproces: we hebben overwogen of kredietverstrekkers goedkeuringsbeslissingen op dezelfde dag en een snel online aanvraagproces boden.
 • Klantenondersteuning: elke lening op onze lijst biedt klantenservice die beschikbaar is via telefoon, e-mail of beveiligde online berichtenuitwisseling. We hebben ook gekozen voor kredietverstrekkers met een online informatiecentrum of adviescentrum om u te helpen meer te weten te komen over het persoonlijke leningproces en uw financiën.
 • Uitbetaling van het fonds: de leningen op onze lijst leveren het geld snel op via elektronische overboeking naar uw lopende rekening of in de vorm van een papieren cheque. Sommige geldschieters (die we hebben opgemerkt) bieden de mogelijkheid om uw schuldeisers rechtstreeks te betalen.
 • Autopay-kortingen: we hebben de geldschieters opgemerkt die u belonen voor het inschrijven voor autopay door uw APR met 0,25% tot 0,5% te verlagen.
 • Betalingslimieten voor crediteuren en leninggroottes: De bovenstaande geldschieters verstrekken leningen in verschillende groottes, van $ 500 tot $ 100.000. Elke geldschieter maakt reclame voor zijn respectieve betalingslimieten en leninggroottes, en het voltooien van een proces van voorafgaande goedkeuring kan u een idee geven van wat uw rentetarief en maandelijkse betaling voor een dergelijk bedrag zou zijn.

Na het bekijken van de bovenstaande kenmerken, hebben we onze aanbevelingen gesorteerd op beste voor algemene financieringsbehoeften, schuldconsolidatie en herfinanciering, kleine leningen en financiering op de volgende dag.

Houd er rekening mee dat de geadverteerde tarieven en tariefstructuren voor persoonlijke leningen onderhevig zijn aan schommelingen in overeenstemming met het Fed-tarief. Zodra u echter uw leningsovereenkomst accepteert, garandeert een JKP met vaste rente de rente en de maandelijkse betaling blijft gedurende de gehele looptijd van de lening consistent. Uw JKP, maandelijkse betaling en geleende bedrag zijn afhankelijk van uw kredietgeschiedenis en kredietwaardigheid. Om een lening af te sluiten, zullen geldschieters een hard kredietonderzoek uitvoeren en een volledige aanvraag indienen, waarvoor een bewijs van inkomen, identiteitsverificatie, adresbewijs en meer nodig kan zijn.

 

Een reactie posten

0 Reacties