LENINGEN ZONDER RENTE: 5 OPTIES OM TE OVERWEGEN

Sommige populaire apps voor voorschotten en nu kopen en later betalen bieden kortetermijnleningen zonder rente, maar kunnen kosten in rekening brengen die het bedrag dat u moet terugbetalen kunnen verhogen.

Inleidende financieringsaanbiedingen die een JKP van 0% voor een bepaalde periode aanprijzen, hebben vaak een addertje onder het gras: als u te laat betaalt, een betaling mist of uw saldo niet volledig betaalt voordat de promotieperiode afloopt, kan de geldschieter met terugwerkende kracht rente in rekening brengen.Kunt u een renteloze lening krijgen?

Wellicht kunt u een renteloze lening krijgen. Vereisten variëren op basis van het type lening - en sommige leners komen mogelijk niet in aanmerking. In sommige gevallen hebben renteloze leningen introductieaanbiedingen die 0% APR bieden voor een bepaalde periode.

U kunt dit type financiering vinden op autoleningen van een dealer, maar u hebt meestal een goede kredietscore nodig om in aanmerking te komen. Bovendien variëren autofinancieringsaanbiedingen vaak per model en kunnen ze veranderen op basis van prikkels van fabrikant en dealer, dus 0% JKP-financiering is niet altijd beschikbaar.

Als u zich wendt tot een voorschot-app voor snel geld vóór uw volgende salaris, zijn uw kredietscores mogelijk minder belangrijk omdat geldschieters uw tegoed mogelijk niet controleren. U hebt echter meestal een lopende rekening nodig met een positief saldo en een vast salaris om te laten zien dat u kunt terugbetalen wat u leent.

Sommige geldschieters die nu kopen en later betalen, voeren een zacht kredietonderzoek uit om uw kredietstatus te beoordelen. Als u een aankoop wilt doen met een 'nu kopen, later betalen'-app, moet u een gekoppelde betaalrekening, creditcard of betaalpas hebben om terug te betalen wat u leent.

Beste voor lage kosten: Earnin

 • Waarom Earnin opvalt: Met Earnin kunt u renteloze voorschotten in contanten tot $ 500 per betaalperiode ontvangen terwijl u wacht op uw volgende salaris. Earnin brengt geen verplichte kosten in rekening voor standaardoverboekingen, die één tot drie werkdagen in beslag nemen. Als je het geld eerder nodig hebt, kun je het misschien binnen enkele minuten krijgen met behulp van Lightning Speed voor een vergoeding van maximaal $ 3,99.
 • Toelatingseisen. Earnin controleert uw tegoed niet, maar u hebt een vast salaris, een directe storting op een betaalrekening en een vaste werklocatie nodig om de app te gebruiken.
 • Tips. Earnin geeft gebruikers de mogelijkheid om een fooi te geven, maar dit is niet verplicht.
 • Bescherming tegen debetstand. Gebruikers ontvangen waarschuwingen voor een laag saldo en u kunt automatisch tot $ 100 overmaken naar uw gekoppelde betaalrekening, zodat u rekening-courantkosten kunt vermijden.

Beste voor het beheren van uw financiën: MoneyLion

 • Dit is waarom MoneyLion opvalt: met MoneyLion kunt u uw financiën volgen, cryptocurrency kopen, uw kleingeld investeren en beloningen verdienen voor aankopen die u doet met de debetkaart van MoneyLion.
 • Lening bedragen. Ontvang renteloze voorschotten in contanten tot $ 250 zonder een RoarMoney-account of $ 1.000 wanneer u een RoarMoney-betaalrekening opent met terugkerende stortingen - geen kredietcontrole vereist.
 • Toelatingseisen. Om geldvoorschotten van MoneyLion te krijgen, heeft u een lopende rekening nodig met terugkerende inkomensstortingen en een positief saldo dat al minstens twee maanden open staat.
 • Vergoedingen. MoneyLion levert uw geld gratis binnen 48 uur. Als u uw geld eerder nodig heeft, betaalt u $ 4,99 voor bezorging op een extern account en $ 3,99 voor bezorging op een RoarMoney-account.

Beste voor peer-to-peer-leningen: Chime

Dit is waarom Chime opvalt: met Chime Instant Loans kunnen in aanmerking komende leden een lening krijgen vanaf $ 100, hoewel er een vergoeding is. Je kunt ook leningen ontvangen van familie en vrienden (zelfs als ze geen Chime-account hebben) zonder contante apps zoals Zelle of Venmo te gebruiken, zolang je maar een geldige bankpas of Chime-betaalrekening hebt.

 • Vergoedingen. Er zijn kosten verbonden aan Chime Instant Loans, maar geen kosten voor het overmaken van geld. Chime-betaalrekeningen hebben geen maandelijkse, minimumsaldo- of rekening-courantkosten.
 • Bescherming tegen debetstand. Chime's SpotMe-functie dekt tot $ 200 op Chime-betaalkaartaankopen en geldopnames zonder rekening-courantkrediet in rekening te brengen.
 • Financiële producten en diensten. Chime biedt ook een beveiligde creditcard, hoogrentende spaarrekeningen en toegang tot meer dan 60.000 gratis geldautomaten.

Beste voor nu kopen, later betalen: bevestigen:

Dit is waarom Affirm opvalt: Affirm is een bedrijf dat detailhandelaren in staat stelt leningen op afbetaling aan te bieden voordat ze afrekenen. Indien beschikbaar, kunt u Affirm mogelijk gebruiken als betaalmethode op de website of app van de deelnemende winkelier. De pay-in-four-optie van Affirm kan voor sommige retailers 0% APR zijn. Grotere leningen die via Affirm worden aangeboden, zijn mogelijk niet rentevrij.

De pay-in-four-optie van Affirm kan een goede optie zijn voor diegenen die betalingen willen spreiden in plaats van volledig te betalen bij sommige retailers. U kunt automatische tweemaandelijkse betalingen instellen zonder invloed op uw kredietscore.

Beste voor het opbouwen van krediet: Sezzle

Dit is waarom Sezzle opvalt: Sezzle is een bedrijf dat u nu koopt en later betaalt, waarmee u uw aankoop kunt opsplitsen bij het afrekenen en dat duizenden retailers omvat, zoals Touch of Modern, Bass Pros Shops en Target.

Na een bestelling op tijd of eerder te hebben betaald, kunnen Sezzle-gebruikers upgraden naar Sezzle Up. Wanneer u uw account opwaardeert, rapporteert Sezzle uw betalingen aan de kredietbureaus, zodat u een positieve betalingsgeschiedenis kunt opbouwen wanneer u op tijd betaalt.

Uitgave limiet. Sezzle gebruikt meerdere factoren om uw bestedingslimiet te bepalen, waaronder hoe lang u al een Sezzle-shopper bent, uw kredietgeschiedenis en uw Sezzle-bestelgeschiedenis. U moet een minimale aankoop van $ 35 doen om de app te gebruiken.

Gratis betalingsherschikking. U kunt bij elke bestelling één betaling gratis verzetten.

Vergoedingen. Sezzle brengt mislukte betaling en opnieuw geplande betalingskosten in rekening (als u meer dan één betaling per bestelling opnieuw plant). Het bedrijf brengt ook gemakskosten in rekening wanneer u een creditcard, betaalpas of prepaid-voordeelkaart gebruikt voor geplande betalingen. U kunt gemakskosten vermijden door de app aan uw bankrekening te koppelen.

Waar moet je op letten bij renteloze leningen:

Leningen zonder rente kunnen een goed alternatief zijn voor dure flitskredieten wanneer u krap bij kas zit of een grote aankoop in de loop van de tijd wilt afbetalen. Maar er zijn een paar dingen die u moet weten voordat u er een aanschaft.

 • Vergoedingen. Aan leningen zonder rente kunnen kosten verbonden zijn, waardoor het bedrag dat u moet terugbetalen toeneemt. U kunt sommige kosten, waaronder kosten voor late, mislukte betaling en spoedbetalingen, vermijden door vooruit te plannen. Anderen, zoals mogelijke abonnementskosten, kunnen niet worden vermeden.
 • Uitgestelde rente. Inleidende financiering die 0% APR voor een bepaalde tijd belooft, komt vaak met uitgestelde rente. Er wordt rente opgebouwd over uw maandelijkse saldo, maar de geldschieter ziet er tijdens de actieperiode van af. U vermijdt het betalen van rente als u uw saldo volledig betaalt voordat de actieperiode afloopt. Als u dat niet doet, of te laat betaalt of een betaling achterwege laat, bent u verantwoordelijk voor alle opgebouwde rente tijdens de actieperiode.
 • Terugbetaling tijdlijn. Renteloze leningen hebben vaak korte aflossingstermijnen.
 • Gevolgen voor uw tegoed. Sommige geldschieters die leningen zonder rente aanbieden, melden gemiste betalingen aan de kredietbureaus, wat een negatieve invloed kan hebben op uw kredietwaardigheid.

Als een renteloze lening niet geschikt voor u is, wilt u misschien een 0% APR-creditcard overwegen. Je kunt het gebruiken om te kopen wat je nodig hebt en er in de loop van de tijd voor betalen. U hoeft geen rente te betalen als u op tijd betaalt en een saldo van $ 0 heeft wanneer de promotieperiode afloopt.Hoe we deze leningen hebben uitgekozen:

We hebben meer dan een dozijn voorschotten en apps voor nu kopen en later betalen beoordeeld die renteloze leningen aanbieden. We hebben onze keuzes gemaakt op basis van geschiktheidsvereisten, tariefstructuur, terugbetalingsvoorwaarden, de mogelijkheid om krediet op te bouwen en de beschikbaarheid van hulpmiddelen om uw financiën te helpen beheren.

Een reactie posten

0 Reacties