Disclaimer

Disclaimer voor online uitleenplek

Als u meer informatie wilt of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op umarfm9807@gmail.com. 

Disclaimers voor online uitleenplaats

Alle informatie op deze website - https://www.onlineloanspot.com/ - wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Online Leenspot staat niet in voor de volledigheid, betrouwbaarheid en juistheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie op deze website (Online Loan Spot) is strikt op eigen risico. Online Lening Plek is niet aansprakelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

U kunt andere websites van onze website bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen goedkeuring van alle inhoud die op die sites wordt gevonden. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en dit kan gebeuren voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk 'slecht' is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en voorwaarden hebben waarover wij geen controle hebben. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun "Servicevoorwaarden" controleert voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Bijwerken

Mochten we dit document bijwerken, aanpassen of wijzigen, dan zullen die wijzigingen hier prominent worden geplaatst.

Een reactie posten

0 Reacties